Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Zedník nebude štartovať na MS, nebol spokojný so svojou úlohou

Hokejový útočník Richard Zedník sa už nepripravuje so slovenskou reprezentáciou a nebude štartovať na majstrovstvách sveta v Bratislave a v Košiciach, ktoré sa uskutočnia od 29. apríla do 15. mája. Po stredajšom prípravnom zápase so Švédskom v Steel aréne v Košiciach to potvrdil tréner národného tímu Glen Hanlon.

13.04.2011 19:55 , aktualizované: 22:53
Richard Zedník Foto:
Richard Zedník.
debata (24)

„Richard sa po utorňajšom tréningu rozhodol opustiť tím a nereprezentovať Slovensko na majstrovstvách sveta. Dôvody musí povedať Richard, ja ich nechcem komentovať,“ povedal Hanlon. 

„Zbalil si veci a asistentovi trénera Pokovičovi oznámil, že odchádza. Ja i niekoľko hráčov sme sa s ním pokúšali spojiť aj cez esemesky, ale bol nedostupný,“ doplnil. 

Presné príčiny odchodu Zedníka z kempu reprezentácie vo východoslovenskej metropole nie sú známe. Banskobystričan mal počas play-off švédskej elitserien svalové problémy, na minulotýždňovom kempe v Trenčíne sa zasa zranil na nohe nožom korčule.

„Na majstrovstvá sveta som sa tešil, myslím si, že aj ostatní chalani. Bude tam dobrá partia. Nebol som spokojný s mojou úlohou v mužstve, ak by som aj nejakú napokon mal. Myslím, že to takto bude lepšie,“ povedal pre Nočné televízne noviny televízie Markíza Zedník.

24 debata chyba