Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ako na Fínov? V bránke s Hudáčkom, so zmenami v útoku

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Cíger sa pred nedeľňajším duelom na majstrovstvách sveta v Rusku proti výberu Fínska rozhodol výraznejšie premiešať zloženie útokov.

15.05.2016 12:01
július hudáček, slovensko, puk, hokej Foto: ,
Slovenský brankár Július Hudáček sleduje letiaci puk.
debata (10)

Do bránky pôjde rovnako ako v sobotu proti Kanade Július Hudáček, obrany tiež zostanú bez zmeny. Dobrou správou je, že obranca Christián Jaroš nemá zlomenú sánku.

„Dostal priamu strelu pukom do tváre, našťastie nejde o zlomeninu, no je otrasený. Verím, že večer nastúpi. Žalúdočné problémy ma Viedenský, no tiež verím, že večer bude v poriadku,“ prezradil kormidelník SR po nedeľňajšom rozkorčuľovaní a pokračoval: „Nejaké bodíky by sa nám zišli, ešte sme tu neskončili. V našej skupine je to celkom zamotané.“

S centrom Marekom Viedenským by v nedeľu mali nastúpiť Martin Bakoš a Tomáš Jurčo, s Martinom Réwayom krídelníci Libor Hudáček a Vladimír Dravecký. K Patrikovi Lušňákovi kouč priradil Pavla Skalického s Petrom Cehlárikom a Marko Daňo s Marekom Bartánusom budú na krídlach centra Tomáša Marcinka.

„Takto by sme chceli nastúpiť, no pripúšťam ešte isté zmeny. Uvidíme, ako sa vyvinie situácia s Jarošom a Viedenským,“ povedal Cíger.

Na nedeľňajšom rozkorčuľovaní boli na ľade len brankári Branislav Konrád a Samuel Baroš či útočníci Pavol Skalický s Petrom Cehlárikom.

Predpokladaná zostava:
J. Hudáček – Sekera, Marinčin, Švarný, Meszároš, J. Mikuš, Graňák, Jaroš – M. Bakoš, Viedenský, Jurčo – L. Hudáček, Réway, Dravecký – Skalický, Lušňák, Cehlárik – M. Bartánus, T. Marcinko, M. Daňo.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Július Hudáček #Zdeno Cíger