Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pánik povedal Cígerovi nie, Hrivík dovolenkuje

Útočník Richard Pánik sa ospravedlnil trénerovi Zdenovi Cígerovi v súvislosti s jeho možným štartom na májových majstrovstvách sveta v Rusku.

27.04.2016 14:30
Richard Pánik Foto: ,
Richard Pánik.
debata (19)

Po vypadnutí z play-off NHL s Chicagom slovenského útočníka kontaktoval generálny manažér národného mužstva Róbert Švehla. „Má problémy s kolenom a pichali mu doň injekcie. Navyše má koniec zmluvy, preto nechce riešiť reprezentáciu. Neprehováral som ho. Keď raz nechce prísť, tak je zbytočne tu mať takého chlapca. Najprv sme s ním nerátali, no potom sme si povedali, že prečo nie. Napokon on rozhodol za nás. Miesto pre neho by sme našli,“ povedal v stredu Švehla. „Rišo Pánik je kvalitný hráč, určite by sme ho niekde využili,“ poznamenal tréner Cíger. Ten v utorok napokon oslovil aj Mareka Hrivíka, aj keď s ním pôvodne nerátal. „Bol už na ceste na dovolenku. Vyčerpali sme si tak všetky možnosti, čakáme už len na Tatara,“ prezradil.

V súvislosti s Tomášom Tatarom padne definitíva v najbližších hodinách. „Bol už na druhej magnetickej rezonancii, ale nebol tam lekár, ktorý by to vyhodnotil. V priebehu stredy by mu mali dať správy, či mu štart na MS odporúčajú alebo nie. On sám mi stále tvrdí, že chce ísť. Sme radi, že tomu dáva šancu. Uvidíme, ako to dopadne,“ informoval Švehla.

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Pánik #Marek Hrivík