Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kanaďania rozbili sklo na hydrante, Crosby ochranku nepotrebuje

Kanadským hokejistom sa podarilo počas rozcvičky v O2 Arene v Prahe rozbiť sklo na hydrante. Podľa športového šéfa šampionátu Jana Černého hrali Kanaďania futbal.

06.05.2015 08:15
debata
zväčšiť Kapitán Kanady Sidney Crosby je jednou z... Foto: SITA/AP, Petr David Josek
Sidney Crosby Kapitán Kanady Sidney Crosby je jednou z najväčších hviezd šampionátu v Česku.

Černý musel riešiť ešte jednu záležitosť ohľadom Sidneyho Crosbyho. Hviezdny Kanaďan sa chcel po zápase stretnúť s otcom, ktorý bol vo VIP lóži. „Vzal som Sidneyho tak, aby sa nemusel predierať pomedzi fanúšikov a mohli sa vidieť,“ prezradil pre český denník Sport Černý, podľa ktorého nemali Kanaďania po oznámení nominácie hviezdy Pittsburghu Penguins na šampionát veľké požiadavky.

Organizátori museli riešiť len jednu náročnejšiu vec v súvislosti s Kanaďanmi. „Museli sme vymyslieť, ako do takto stráženej haly dostať po zápasoch 24 kusov pizze. To bola trocha náročnejšia úloha, ale aj tá sa podarila,“ uviedol pre Sport kanadský ‚team host‘ Jan Fišera. Sprievodca výpravy javorového listu hovorí, že zámorskí hráči sú nadšení z Prahy i O2 Areny. Výprava je ubytovaná v hoteli Clarion, do ktorého sa dostanú len akreditované osoby. K hráčom nemá prístup nikto nepovolaný.

Crosby v Prahe nemá ani vlastnú ochranku. „Nie je to potrebné. Pochopiteľne, sme pripravení aj na tento variant, ak by to bolo nutné,“ dodal pre Sport Fišera.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sidney Crosby #kanadská hokejová reprezentácia
Načítavajú sa športové výsledky...