Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Rusi nebudú protestovať, vadila im aj červená na semafore

Vedenie ruskej výpravy nepodá protest proti výkonu rozhodcov pondelkového súboja s USA na hokejových majstrovstvách sveta v Ostrave.

05.05.2015 11:36
rozhodcovia, Rusko - USA, MS 2015, hokej Foto: ,
Rusi mali po zápase proti USA ťažké srdce na rozhodcov.
debata (7)

Rusom sa nepáčili viaceré verdikty Švéda Marcusa Vinnerborga a Nemca Daniela Piechaczka, po prehre 2:4 ich hneval najmä neuznaný gól Sergeja Plotnikova, keďže arbitri tesne predtým prerušili hru. „Neuznaný gól Plotnikova? Nemožno si nepamätať tohto rozhodcu z nášho zápasu proti Američanom na zimných olympijských hrách v Soči. Pri zásahu Plotnikova zapískal priskoro, navyše netrestal pri zákroku na Jakovleva, ktorý má päť stehov. Našťastie je v poriadku,“ zneli slová Olega Znaroksa po súboji proti tímu USA.

Rusi zvažovali aj vetovanie Vinnerborga, ktorý im neuznal ani presný zásah Fiodora Ťutina za stavu 2:2 na olympijskom turnaji v Soči rovnako proti USA (2:3 po sam. nájazdoch). „Či budeme protestovať proti rozhodcom? Toto sú majstrovstvá sveta: čo by sme dávali, je potrebné ísť ďalej,“ vyhlásil pre championat.com generálny manažér ruskej zbornej Andrej Safronov.

Rusom sa v Ostrave nepáčila v pondelok ani cesta z hotela v Kravařoch do haly, počas ktorej ich zastavil semafor na železničnom priecestí. „Nebolo to dobré znamenie, že sme mali v deň zápasu päťminútovú prestávku,“ cituje iSport.cz slová mediálneho manažéra ruského tímu Igora Larina pre Sport-Express.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhodca #Rusko - USA
Načítavajú sa športové výsledky...