Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusi nebudú protestovať, vadila im aj červená na semafore

Vedenie ruskej výpravy nepodá protest proti výkonu rozhodcov pondelkového súboja s USA na hokejových majstrovstvách sveta v Ostrave.

05.05.2015 11:36
rozhodcovia, Rusko - USA, MS 2015, hokej Foto: ,
Rusi mali po zápase proti USA ťažké srdce na rozhodcov.
debata (7)

Rusom sa nepáčili viaceré verdikty Švéda Marcusa Vinnerborga a Nemca Daniela Piechaczka, po prehre 2:4 ich hneval najmä neuznaný gól Sergeja Plotnikova, keďže arbitri tesne predtým prerušili hru. „Neuznaný gól Plotnikova? Nemožno si nepamätať tohto rozhodcu z nášho zápasu proti Američanom na zimných olympijských hrách v Soči. Pri zásahu Plotnikova zapískal priskoro, navyše netrestal pri zákroku na Jakovleva, ktorý má päť stehov. Našťastie je v poriadku,“ zneli slová Olega Znaroksa po súboji proti tímu USA.

Rusi zvažovali aj vetovanie Vinnerborga, ktorý im neuznal ani presný zásah Fiodora Ťutina za stavu 2:2 na olympijskom turnaji v Soči rovnako proti USA (2:3 po sam. nájazdoch). „Či budeme protestovať proti rozhodcom? Toto sú majstrovstvá sveta: čo by sme dávali, je potrebné ísť ďalej,“ vyhlásil pre championat.com generálny manažér ruskej zbornej Andrej Safronov.

Rusom sa v Ostrave nepáčila v pondelok ani cesta z hotela v Kravařoch do haly, počas ktorej ich zastavil semafor na železničnom priecestí. „Nebolo to dobré znamenie, že sme mali v deň zápasu päťminútovú prestávku,“ cituje iSport.cz slová mediálneho manažéra ruského tímu Igora Larina pre Sport-Express.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhodca #Rusko - USA
Načítavajú sa športové výsledky...