Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ruskí hokejisti si vyžiadali špeciálny policajný sprievod

Vedenie ruskej hokejovej výpravy si počas majstrovstiev sveta v Ostrave vyžiadalo od organizátorov špeciálny policajný sprievod, ktorý bude eskortovať mužstvo na tréningy a zápasy.

02.05.2015 15:12
Hokejisti Ruska Foto: ,
Radosť ruských hokejových reprezentantov.
debata (6)

„Zborná“ si rozbalila svoj tábor na rozdiel od iných účastníkov mimo Ostravy, Rusi bývajú v areáli niekdajšieho trénera českej reprezentácie Aloisa Hadamczika v Kravařoch pri Opave.

„Pri podobných príležitostiach sa objavia maličkosti, ktoré ani nestojí za to riešiť. Keď nám však dochádzanie z bázy do arény trvá 50 minút, už je to naliehavý problém,“ cituje web iDnes.cz slová generálneho manažéra ruskej reprezentácie Andreja Safronova pre R-Sport.

Rusom takmer hodinu trval príchod na štvrtkový tréning do ostravskej ČEZ arény. V piatok sa na rozkorčuľovanie i samotný zápas s Nórskom (6:2) dostali už oveľa rýchlejšie. Policajný sprievod skrátil cestu o štvrť hodiny.

„Dostali sme od direktoriátu turnaja policajný automobil. Bolo to lepšie. Mohli sme bývať s ostatnými tímami v hoteli vedľa arény v Ostrave, ale vybrali sme si radšej súkromnú základňu, kde sa nám páči. Máme basketbalové a futbalové ihrisko, je tam ticho a pokoj,“ uviedol prezident Ruskej hokejovej federácie Vladislav Tretiak.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #ruská hokejová reprezentácia