Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobrá správa! Starosta by mal hrať. Sekera sa zmenil na kaderníka

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi na finále MS proti Rusku v totožnej zostave zo semifinále či štvrťfinále, teda s brankárom Jánom Lacom a možno aj s obrancom Tomášom Starostom.

20.05.2012 13:35
starosta, prucha Foto:
Zranený Tomáš Starosta opúšťa ľadovú plochu. Pred ním Petr Průcha, ktorý ho zranil.
debata

Po predpoludňajšom dobrovoľnom krátkom rozkorčuľovaní to prezradil hlavný tréner výberu SR Vladimír Vůjtek. Ten si z kabíny do hotela odniesol nepoužitú košeľu, keďže po víťaznom zápase tú pôvodnú nemenil, a tak v nedeľu už vo ôsmom súboji za sebou vyjde na striedačku v rovnakej, ako predtým postupne proti USA, Kazachstanu, Bielorusku, Švajčiarsku, Francúzsku, Kanade aj Česku.

ONLINE PRENOS
Sledujte spoločne s nami online prenos z finálového zápasu Slovensko – Rusko v nedeľu od 19:30 na Pravda.sk!

Nádejne vyzerá Starostov štart aj podľa vyjadrenia lekára slovenskej výpravy Jozefa Kubašovského. „V Tomášom prípade ide o natiahnuté väzy v pravom ramene a AC-vykĺbenie. Čo sa týka jeho nastúpenia vo finále, som optimista,“ povedal Kubašovský. Na predpoludňajšom rozkorčuľovaní sa na ľade pod dozorom asistenta trénera Jerguša Baču objavili iba brankár Peter Hamerlík a kvarteto korčuliarov – Libor Hudáček, Marek Hovorka, Michal Sersen a Marcel Haščák.

Viacero hráčov mužstva SR sa v nedeľu objavilo v Hartwall Arene s vynovenými účesmi, medzi nimi aj Branko Radivojevič či Marcel Haščák. „Keď sme postúpili do finále, tak som dal svoju hlavu k dispozícii Sekovi (Andrejovi Sekerovi, pozn.), nech mi tam niečo spraví,“ poznamenal s úsmevom Radivojevič a Haščák ho doplnil: „Seko je taký náš kaderník.“

Marcel Haščák tak skončil s úplne vyholenou hlavou a Branko Radivojevič s nagelovanou hlavou a pristrihnutými vlasmi po stranách.

Marcel Haščák a jeho nová frizúra. Foto: www.hokejportal.net
Marcel Haščák Marcel Haščák a jeho nová frizúra.
debata chyba