Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kouč Slovana Říha: Situácia sa stabilizovala

Podľa trénera hokejového Slovana Miloša Říhu sú informácie o kríze v súvislosti s dlhmi voči hráčom iba zavádzaním.

15.11.2016 23:30
Miloš Říha Foto: ,
Miloš Říha.
debata (1)

V utorok denník Plus jeden deň publikoval správu s vyjadrením útočníka Václava Nedorosta, že klub údajne opäť trápia finančné suchoty, podľa spomenutého média naposledy videli hráči výplatu v júli a odvtedy na svoju gážu márne čakajú. V kabíne sa preto vraj objavil aj mecenáš Slovana Juraj Široký a informoval hokejistov o termínoch vyrovnania podlžností.

„Daná novinárka vždy použije hráča alebo trénera ako obrovského kamaráta. On sa iba zmieni o tom, kto prišiel do kabíny a prečo. A ona si to napíše podľa seba, vždy proti Slovanu. Situácia sa stabilizovala a stále stabilizuje. Preto prišiel šéf klubu do kabíny a preto hráči v zápase proti Jokeritu tak bojovali a pristupujú tak aj k tréningom,“ povedal v utorok večer kouč Slovana Miloš Říha a pokračoval: „Prísľub tam je a situácia sa rieši a vyrieši sa. Hráči to pochopili a žiadny problém v tom nevidíme. To, že slová Vencu Nedorosta boli použité inak, to nie je naša záležitosť. Chcem, aby Slovan myslel pozitívne a diváci si nemysleli, že to budeme flákať. Snažíme sa to riešiť spoločne s ruskými partnermi a nevidím v tom krízu, aká bola v lete 2015.“

Slovan mal počas pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige už viackrát finančné problémy. Rozpočet vo výške 12 miliónov eur sa napĺňa len veľmi ťažko. Pred rokom v lete sa špekulovalo, či bude slovenský zástupca naďalej pokračovať v nadnárodnej súťaži.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Miloš Říha