Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane údajne opäť meškajú výplaty

Nálada v kabíne hokejového Slovana Bratislava nie je podľa denníka Plus jeden deň ideálna.

15.11.2016 10:52
hc slovan bratislava, hc soči Foto: ,
Hokejisti Slovana.
debata (5)

Klub údajne opäť trápia finančné suchoty, podľa spomenutého média naposledy videli hráči výplatu v júli a odvtedy na svoju gážu márne čakajú. V kabíne sa preto vraj objavil aj mecenáš Slovana Juraj Široký a informoval hokejistov o termínoch vyrovnania podlžností.

"Pán Široký bol v kabíne a sľúbil nám, že do Vianoc to vyplatí. Je to strašná situácia. Už ma to nebaví. Aby som stále myslel na to, či príde alebo nepríde výplata, to je otrasné,“ povedal pre Plus jeden deň útočník Václav Nedorost.

Slovan mal počas pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige už viackrát finančné problémy. Rozpočet vo výške 12 miliónov eur sa napĺňa len veľmi ťažko. Pred rokom v lete sa špekulovalo, či bude slovenský zástupca naďalej pokračovať v nadnárodnej súťaži. Podľa Plus jeden deň teraz musí Juraj Široký zohnať do Vianoc sumu okolo dvoch miliónov eur.

Práve Nedorost má opäť zdravotné problémy, do konca decembrovej reprezentačnej prestávky si pravdepodobne nezahrá. Tridsaťštyriročný útočník si poranil rameno po páde na ľad a následnom náraze na zadný mantinel v sobotňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Jugry Chanty-Mansijsk.

„Nedorost si čiastočne poškodil väzivo v oblasti ľavého ramena. Zvolili sme konzervatívnu liečbu, dva týždne bude v pokojovom režime, potom nasleduje rehabilitácia. Vrátiť by sa mohol pred Vianocami po decembrovej reprezentačnej prestávke,“ povedal pre denník Šport lekár Slovana Ján Grauzel.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Václav Nedorost