Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi na ľade Dynama Moskva aj so Starostom

Slovan Bratislava nastúpi v stredajšom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Dynama Moskva (hrá sa o 18.30 h SELČ) už aj s uzdraveným obrancom Tomášom Starostom.

12.10.2016 12:46
Tomáš Starosta, Slovan Bratislava Foto: ,
Tomáš Starosta.
debata

V bránke dostal dôveru Barry Brust, zaujať post gólmana bude pripravený aj Justin Pogge. Tréner Miloš Říha v defenzíve spojí Starostu pravdepodobne s Tomášom Kundrátkom, v druhej obrane budú hrať Nick Plastino a Ivan Švarný, v tretej Andrej Meszároš s Patrikom Bačíkom a vo štvrtej Marek Ďaloga s Matejom Pokorným.

V ofenzíve „belasých“ bude pre zranenie v dolnej časti tela chýbať Andrej Šťastný, v elitnej formácii ho nahradí Michal Hlinka a hrať bude s Jonathanom Cheechoom a Jeffom Taffem. Václav Nedorost nastúpi so Žigom Jegličom a Jakubom Valským, Kyle Chipchura s Patrikom Lušňákom a Lukášom Vopelkom. Do hry zasiahnu aj Tomáš Kubalík, Marek Viedenský a Juraj Šiška.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava:
Brust (Pogge) – Starosta, Kundrátek, Plastino, Švarný, A. Meszároš, P. Bačík, Marek Ďaloga, Pokorný – Cheechoo, Taffe, Michal Hlinka – Jeglič, V. Nedorost, Valský – Vopelka, Lušňák, Chipchura – Kubalík, Viedenský, J. Šiška

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Dynamo Moskva #Tomáš Starosta