Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Cheechoo pred tripom: Čakajú nás ťažkí súperi

Po sérii domácich zápasov majú na programe trip na klziskách súperov. Hokejistov Slovana čaká v KHL ďalšie trio vonkajších stretnutí. Už v pondelok od 18.30 (prenos vysiela Sport2) je na programe prvý duel v Jaroslavli, v stredu sa predstaví na ľade Dynama Moskva a sériu uzavrie v piatok v Podoľsku.

10.10.2016 07:14
Jonathan Cheechoo Foto: ,
Jonathan Cheechoo.
debata

Zverenci Miloša Říhu sa na nadchádzajúce merania síl naladili víťazne. Po troch prehrách zdolali vo štvrtok doma Severstaľ Čerepovec gólmi Taffa a Cheechooa v závere tesne 3:2.

"Verím, že to je ponaučenie pre niektorých hráčov i celé mužstvo. Musia pochopiť, že sa hrá celých 60 minút a nie len dve tretiny. Zápas sa nikdy nesmie vypustiť a len prácou môže tím dosiahnuť čo chce. Nie je to zlé mužstvo, len musia všetci poriadne pracovať. Čakajú nás ďalšie zápasy vonku. Verím, že budeme úspešní,” zhodnotil duel tréner belasých.

O troch bodoch rozhodla najväčšia hviezda tímu – Jonathan Cheechoo. Ten verí, že Bratislavčania získajú u ruských súperov nejaké body.

„Je to skvelé víťazstvo, ktoré nám pred tripom dodá sebadôveru. Po zlých výsledkoch sme zdvihli hlavu. Musíme to však v najbližších troch zápasoch na súperových klziskách potvrdiť. Myslím si, že ak budeme hrať naplno celý zápas ako proti Čerepovcu, uspejeme. Všetky tri mužstvá sú veľmi kvalitné. Bude náročné u nich zabodovať. Verím však, že sa nám to podarí a znovu si zvýšime sebavedomie,“ povedal 36-ročný Kanaďan.

Slovan zatiaľ svojimi výkonmi aj výsledkami zaostáva za očakávaniami. Vyhral len päť zápasov v riadnom hracom čase a je predposledným tímom v Západnej konferencii. Zlú situáciu si uvedomuje aj obranca Ivan Švarný.

„Víťazstvo je super, no nesmieme sa uspokojiť a musíme makať ďalej. Sezóna je ešte dlhá a jej štart nám zatiaľ nevychádza podľa našich predstáv. Musíme body zbierať často, nie ojedinele. Viac ukáže tento trip, kde znovu chceme nejaké pozbierať. Po víťazstve sa nám do Ruska určite poletí v lepšom rozpoložení,“ do­dal.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Jonathan Cheechoo