Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Proti Medveščaku nastúpi aj uzdravený Šťastný, Miklík v Slovane skončil

Po dlhej pauze zavinenej zranením sa do zostavy Slovana Bratislava vracia Andrej Šťastný. Dvadsaťpäťročný útočník by mal v piatok nastúpiť na ľade chorvátskeho mužstva Medveščak Záhreb (začiatok o 19.30 h) v treťom útoku s Pavlom Skalickým a Patrikom Lušňákom.

30.09.2016 15:02
Andrej Šťastný Foto: ,
Andrej Šťastný.
debata

V elitnom útoku budú korčuľovať Václav Nedorost, Marek Viedenský a Žiga Jeglič, v druhom Kyle Chipchura, Jeff Taffe a Jonathan Cheechoo. V štvrtej útočnej formácii sa predstavia Jakub Valský, Tomáš Zigo a Tomáš Kubalík. Trinástym útočníkom bude Juraj Šiška. Chytať by mal Barry Brust a zaujať miesto v bránke bude pripravený aj Justin Pogge.

Tri obranné dvojice utvorili Ivan Švarný s Nickom Plastinom, Tomáš Kundrátek (návrat do zostavy po Svetovom pohári) s Andrejom Meszárošom a Marek Ďaloga s Patrikom Lužom, siedmym zadákom bude Matej Pokorný.

Informoval web HC Slovan.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na piatkový zápas KHL na ľade Medveščaku Záhreb (19.30 h):
Brust (Pogge) – Švarný, Plastino, Kundrátek, A. Meszároš, Marek Ďaloga, P. Luža, Pokorný – V. Nedorost, Viedenský, Jeglič – Chipchura, Taffe, Cheechoo – P. Skalický , Lušňák, A. Šťastný – Valský, Zigo, T. Kubalík – J. Šiška

Vedenie KHL potvrdilo koniec spolupráce Slovana s Miklíkom

Vedenie KHL spečatilo ukončenie spolupráce medzi Slovanom Bratislava a útočníkom Michelom Miklíkom. Referuje o tom oficiálny web KHL s dôvetkom, že matrika zaregistrovala ukončenie zmluvy na základe rozhodnutia disciplinárnej komisie.

Tridsaťštyriročný krídelník sa počas sezóny 2015/2016 vrátil do Slovana po pôsobení v konkurenčnom Amure Chabarovsk. V septembri 2015 podpísal s „belasými“ kontrakt na dva súťažné ročníky, no pred aktuálnou sezónou už nefiguroval v plánoch kouča Miloša Říhu. Michel Miklík strávil v Slovane takmer tri sezóny a odohral zaň 146 duelov základnej časti (35+36) a pridal 7 štartov v play off (0+2).

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Medveščak Záhreb #Michel Miklík #Andrej Šťastný