Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane vyvodia dôsledky z Brustových činov

Kanadský brankár Barry Brust do 33. min svojím výkonom podržal Slovan Bratislava v zápase Kontinentálnej hokejovej ligy s Medveščakom Záhreb (3:2 po sam. nájazdoch), ale potom potvrdil povesť búrliváka.

17.09.2016 22:10
Barry Brust Foto: ,
Barry Brust.
debata

Po nariadenom trestnom strieľaní za hodenie brankárskej hokejky, ktorou chcel vypichnúť nastrelený puk pred bránku, sa rozzúril a adresoval niekoľko štipľavých slov smerom k rozhodcom zápasu, ktorí po prvom osobnom desaťminútovom treste pridali po chvíli aj ďalší a Brust putoval predčasne pod sprchy.

"Barry nemôže takto reagovať, nestalo sa mu prvýkrát, že zbytočne rozhodil mužstvo. Isto si pamätáte zápasy play-off s CSKA Moskva, v ktorých chytal vynikajúco, ale v závere nás pripravil o dobrý výsledok. Musíme z toho vyvodiť dôsledky, toto si nemôže dovoliť. Je zodpovedný za svoj prejav aj výkony. Niečo podobné nemôžeme dopustiť, určite to budeme riešiť. Ak sa to ešte bude opakovať, potom to pre nás nemá zmysel. Pozrel som si situáciu trikrát, hokejka bola hodená. Nemôžeme pokračovať v zápase len s jedným brankárom. Čo ak sa ten zraní a budeme musieť poslať do bránky hráča z poľa?“ povedal po zápase tréner Slovana Miloš Říha, ktorý pochválil za výkon vo zvyšku zápasu Poggeho.

Bratislavčania doma po prvej tretine viedli 2:0, napokon sa z troch bodov neradovali. Medveščak vyrovnal a domáci rozhodli o výhre až v samostatných nájazdoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Barry Brust