Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan Bratislava má záujem o Ďalogu

Predposledný prípravný duel Slovana Bratislava pred štartom nového ročníka KHL ukázal viac šarvátok ako hokejového umenia.

17.08.2016 18:22
Marek Ďaloga Foto: ,
Marek Ďaloga.
debata

Slovenský zástupca v nadnárodnej súťaži podľahol v utorok na domácom ľade Medvesčaku Záhreb 2:3 po samostatných nájazdoch.

Belasí viedli v prvej tretine po góle svojho najlepšieho hráča Jegliča, no v tretej tretine otočili hostia skóre za 47 sekúnd gólmi Hedberga a Mertla. Bratislavčania sa nevzdali, nervózneho súpera pritlačili a odmenou im bol vyrovnávajúci presný zásah Švarného päť sekúnd pred koncom, ktorý rozjasal viac ako 5-tisícové hľadisko. V samostatných nájazdoch uspel iba hosťujúci Mahbod.

„Odohrali sme dobrý duel. Otvorili sme skóre a mali veľa ďalších šancí. V tretej tretine sme boli tri minúty nedisciplinovaní a dvakrát inkasovali. Na konci sme sa zomkli a vyrovnali,“ povedal po stretnutí Jeglič. Hral v prvej a najnebezpečnejšej útočnej formácii s Nedorostom a kapitánom Viedenským. „Od štartu prípravy hráme spolu veľmi dobre. Dúfam, že to bude takto pokračovať aj počas sezóny,“ dodal slovinský útočník.

V bránke sa predstavil Justin Pogge, spoluhráčov niekoľkokrát podržal. „Dva góly súpera v rýchlom slede ma nerozhodili, sústredil som sa na zvyšok duelu. Bolo to len prípravné stretnutie, ale divákov bolo veľmi dobre počuť. Teším sa nich počas sezóny,“ podotkol 30-ročný Kanaďan.

Trénera Miloša Říhu potešil prístup hráčov aj predvedená hra. Mrzeli ho nepremenené šance a dve chyby pred inkasovanými gólmi. Mužstvo by rád rozšíril o jedno zaujímavé meno. „Chceme sa posilniť v obrane. Máme záujem o Mareka Ďalogu. Bola by to pre nás veľká posila, ktorá by uzatvorila káder.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Marek Ďaloga