Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan zbrojí na ďalšiu sezónu. Po Viedenskom podpísal aj Jegliča

Hokejový Slovan Bratislava si po Andrejovi Šťastnom a Ivanovi Švarnom zmluvne zaviazal na nasledujúcu sezónu ďalšieho hráča z tohtoročného kádra, kontrakt podpísal útočník Marek Viedenský.

24.03.2016 17:10
Žiga Jeglič Foto: ,
Slovinský reprezentant Žiga Jeglič.
debata

Referuje o tom oficiálny web KHL. Dvadsaťpäťročný center sa s vedením klubu dohodol na spolupráci do apríla 2017. Marek Viedenský sa aktuálne pripravuje so slovenskou reprezentáciou na májové MS v Rusku. Sezónu 2014/2015 strávil vo fínskej Hämeenlinne, predtým absolvoval niekoľko súťažných ročníkov v zámorí a vo farmárskej AHL odohral 120 duelov.

Sezónu 2015/2016 Viedenský začal vo štvrtom útoku a končil ju v elitnej formácii s Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom. Odohral v nej dovedna 60 duelov s bilanciou 11 gólov a 13 asistencií.

Aj šikovný slovinský útočník Žiga Jeglič predĺžil zmluvu so Slovanom. Dvadsaťosemročný reprezentant Slovinska podpísal kontrakt na sezónu 2016/2017. Žiga Jeglič doteraz odohral za Slovan dve sezóny, v tej ostatnej absolvoval všetkých 64 duelov „belasých“ s bilanciou 7 gólov a 18 asistencií. V minulosti hral aj v Nemecku (Ingolstadt), Fínsku (Ässät Pori) a Švédsku (Södertälje). Svoju vlasť reprezentoval na ZOH 2014 v Soči a štartoval na troch turnajoch MS elitnej kategórie.

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #HC Slovan Bratislava #Ivan Švarný #Marek Viedenský #Žiga Jeglič