Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štipľavá dohra po play off. Radulov sa skoro pobil so šéfom rozhodcov

K zaujímavej situácii prišlo v nedeľu po prvom súboji štvrťfinále play-off Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi CSKA Moskva a Slovanom Bratislava.

22.02.2016 08:48
Alexander Radulov Foto: ,
Alexander Radulov.
debata (9)

Šéf rozhodcov celej súťaže Vladimir Pľuščev totiž v útrobách moskovského Ľadového paláca športu Vsevoloda Bobrova na chodbe pred šatňou CSKA dôrazne napomínal lídra tímu Alexandra Radulova, že počas bitky nemôže zo striedačky svojvoľne skočiť na ľad a zapojiť sa do nej. Domáca hviezda tak urobila v záverečných sekundách nedeľňajšieho stretnutia, keď Žiga Jeglič uštedril niekoľko úderov domácemu Vladimirovi Žarkovovi.

Ako informuje portál Championat.com, Pľuščev s A. Radulovom po sebe kričali, použili aj vulgarizmy a takmer sa pobili. Pri odchode funkcionár povedal útočníkovi, že „skončil“, na čo hokejista odvetil: „Sám si skončil!“ Pľuščev sa zarazil a spýtal Radulova: „Komu tykáš, ty klaun?“ Na to hráč CSKA odvrkol: „Ty si klaun.“ A cesty oboch sa rozišli.

Vedenie KHL zatiaľ neinformovalo, či dodatočne nepotrestá Alexandra Radulova za to, že zo striedačky skončil na ľad počas bitky.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #CSKA Moskva #Alexander Radulov