Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan potvrdil angažovanie Tvrdoňa

Slovenský hokejový útočník Marek Tvrdoň sa stal súčasťou kádra HC Slovan Bratislava, potvrdil to na svojej oficiálnej stránke účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Obe strany sa dohodli na zmluve do apríla 2016.

25.12.2015 12:38
Marek Tvrdoň Foto:
Marek Tvrdoň.
debata

„Vedenie HC Slovan Bratislava siahlo v období vianočných sviatkov po nádejnom slovenskom hokejistovi Marekovi Tvrdoňovi, ktorý dostane v našom mužstve príležitosť rozvinúť svoj veľký talent v kvalitnej európskej súťaži a tiež možnosť zabojovať o nomináciu do širšieho kádra reprezentácie,“ referoval web hcslovan.sk.

S 22-ročným krídelníkom nedávno rozviazal kontrakt klub zámorskej NHL Detroit Red Wings, za ktorý neodohral v najlepšej lige sveta ani jeden zápas. V októbri ho vedenie preradilo z farmárskej AHL (Grand Rapids Griffins) do ešte nižšej súťaže ECHL. V nej absolvoval v drese Toledo Walleye 23 duelov s bilanciou 8+13. Nitrianskeho rodáka si Detroit vybral v drafte nováčikov v júni 2011 v 4. kole zo 115. miesta.

„HC Slovan Bratislava želá Marekovi Tvrdoňovi rýchlu aklimatizáciu v hlavnom meste a dúfa, že jeho príchod bude znamenať tak prínos pre mužstvo, ako aj posun vpred v jeho hokejovej kariére,“ uvádza sa tiež na stránke.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Marek Tvrdoň
Načítavajú sa športové výsledky...