Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Říha: S Kýhosom si to vydiskutujem

Tréner Slovana Bratislava Miloš Říha tvrdí, že má na 95% uzavretý káder na novú sezónu Kontinentálnej hokejovej ligy.

17.08.2015 21:36
Miloš Říha Foto: ,
Miloš Říha.
debata

„Ešte rokujeme, ale možnosti nezodpovedajú tomu, čo by sme chceli. Na poste brankára je to v poriadku, ale do obrany aj útoku by sme potrebovali jedného kvalitného hráča. V hľadáčiku máme aj dvoch českých hráčov,“ uviedol Říha v rozhovore pre server isport.cz.

Päťdesiatšeťročný Říha začal toto leto už svoje tretie pôsobenie v Slovane Bratislave (predtým 2002 a 2005), v klube sa podľa vlastných slov cíti ako doma. „Získal som tam titul, ľudia ma berú za svojho. V Slovane sa mi v minulosti darilo. Slovenský hokej ma uznáva trochu viac ako český. Mám tam veľa priateľov a známych,“ pokračoval Říha.

Nevyhol sa ani viackrát na verejnosti prepieranej otázke, či vyfúkol alebo nevyfúkol miesto na striedačke belasých krajanovi Vladimírovi Kýhosovi. Ten sa v médiách posťažoval, že sa tak stalo.

„Boli sme spolu v pivničke a povedal som mu, že by som nešiel nikam cez iného trénera. On si ale presne musí zistiť ako to bolo. Čo ja viem, tak ponuku dostali piati trénera. A asi všetci aj podpísali zmluvu. Slovan si potom vybral jedného. Myslím si, že so mnou rokovali oveľa skôr ako s Kýhosom,“ vysvetlil Říha.

Na podotknutie, že Kýhos vidí zrejme situáciu inak, Říha odpovedal: „Mrzí ma to, ale nie je to tak, ako to vidí on. Určite si to ešte vydiskutujeme. Napríklad zasa v nejakej pivničke,“ dodal Říha.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Miloš Říha #Vladimír Kýhos