Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan oslovil Višňovského, ten ešte neplánuje podpis zmluvy

Hokejový veterán Ľubomír Višňovský mal podľa portálu sport.sk v pondelok podpísať zmluvu so Slovanom Bratislava, kde pôsobil naposledy počas výluky v NHL v sezóne 2012/2013.

10.08.2015 10:56 , aktualizované: 12:37
ľubomír višňovský Foto: ,
Ľubomír Višňovský.
debata (8)

Potom zamieril do New Yorku Islanders, tam sa však už nedohodol na predĺžení spolupráce. Skúsený 38-ročný obranca si v zámorí obliekal aj dresy Anaheimu, Edmontonu a Los Angeles. V najsilnejšej lige sveta odohral 883 zápasov, v ktorých nazbieral 495 bodov (128+367).

Ofenzívny bek v pondelok predpoludním informoval, že podpis zmluvy v jeho prípade ešte nie je na programe dňa. „Môžem potvrdiť, že Slovan prejavil záujem. Mali sme aj prvé stretnutie, ale na ničom konkrétnom sme sa nedohodli. Žiadnu zmluvu som nepodpísal a ani v blízkom čase nepodpíšem. Aj keď na druhej strane nepopieram, že je to jedna z možností. Opäť sa mi ozvali aj z Islanders a v priebehu tohto týždňa budeme spolu volať,“ cituje Višňovského cas.sk.

Odchovanec hokeja v Topoľčanoch na reprezentačnej úrovni absolvoval desať seniorských svetových šampionátov, v jeho zbierke sú zlato z Göteborgu 2002, striebro z Petrohradu 2000 a bronz z Helsínk 2003.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Ľubomír Višňovský #HC Slovan Bratislava