Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chytať proti SKA bude Backlund. Slovan opäť len s piatimi obrancami

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na predposledný duel v tejto sezóne v KHL v nedeľu od 17.00 h proti SKA Petrohrad v bránke s Johanom Backlundom, piatimi obrancami a desiatimi útočníkmi.

22.02.2015 13:15
Ladislav Nagy, Milan Bartovič, Andrej Šťastný Foto: ,
Hokejisti Slovana.
debata

Proti mužstvu z mesta na Neve odohrajú belasí štvrtý duel v tomto ročníku, v treťom v januári nečakane vyhrali 2:1 po samostatných nájazdoch. Slovan je už bez možnosti postúpiť do play-off, s 59 bodmi z 58 zápasov je na poslednom 14. mieste tabuľky Západnej konferencie. Bratislavčania v oklieštenej zostave ťahajú sériu siedmich prehier v rade. V tejto sezóne sú druhým najslabším mužstvom KHL v domácom prostredí, v 28 stretnutiach získali v Slovnaft Arene 27 bodov. Menej ich má len Chabarovsk (24). Doma nevyhral Slovan od 15. decembra 2014, momentálne ťahá sériu ôsmich prehier pred vlastnými fanúšikmi.

Petrohrad je momentálne druhý na Západe so 123 bodmi z 59 súbojov. V Bratislave zakončia Iľja Kovaľčuk a spol. základnú časť. V prvom útoku Slovana nastúpi Ladislav Nagy spoločne so Slovincami Rokom Tičarom a Žigom Jegličom. V druhej útočnej formácii budú korčuľovať kapitán Milan Bartovič s Mattom Murleym a Liborom Hudáčkom. V tretej Tomáš Netík, Andrej Šťastný a Dominik Rehák, naskočiť do duelu bude pripravený aj Mário Lunter. Informuje o tom klubový web.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Petrohradom (zdroj: hcslovan.sk): Backlund (Godla) – Sersen, Baranka, J. Brejčák, Barker, V. Mihálik – Jeglič, Tičar, L. Nagy – L. Hudáček, Murley, Bartovič – Netík, A. Šťastný, Dominik Rehák – M. Lunter

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava