Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi proti Rige s piatimi obrancami

Hráči Slovana Bratislava nastúpia na stredajší domáci duel Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti lotyšskému Dynamo Riga len s piatimi obrancami.

18.02.2015 15:04
Denis Godla, Vladimír Mihálik, Pavel... Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata (1)

Tréner Petri Matikainen nemá k dispozícii zraneného Martina Štajnocha a na duel nastúpia Michal Sersen s Ivanom Barankom, Ján Brejčák s Camom Barkerom a pri Vladimírovi Mihálikovi figuruje v zostave útočník Mário Lunter. Do bránky sa opäť postaví Johan Backlund, na striedačke bude Denis Godla.

V prvom útoku Bratislavčanov sa predstavia s najproduktív­nejším hráčom mužstva Ladislavom Nagyom aj Libor Hudáček a center Rok Tičar. V druhej formácii nastúpia pri strednom útočníkovi Mattovi Murleym na krídlach kapitán Milan Bartovič s Tomášom Netíkom. Tretí útok vytvoria Žiga Jeglič, Andrej Šťastný a Dominik Rehák a okrem spomenutého šiesteho „beka“ Luntera by mal hrať aj ďalší útočník Peter Ölvecký.

Oba kluby sa v tejto sezóne stretli už štyrikrát. V októbri Slovan triumfoval doma 5:1 a u súpera 4:1. V Lotyšsku v druhej polovici novembra prehral 0:1 po samostatných nájazdoch a začiatkom februára 0:6.

Stredajší zápas v Bratislave sa začne o 19.00 h.

Predpokladaná zostava Slovana na domáci zápas proti Dynamu Riga (zdroj: hcslovan.sk):
Backlund (Godla) – Sersen, Baranka, J. Brejčák, Barker, V. Mihálik – L. Hudáček, Tičar, L. Nagy – Netík, Murley, Bartovič – Dominik Rehák, A. Šťastný, Jeglič – M. Lunter, Ölvecký

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Dynamo Riga