Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krajči: Hráčom neviem povedať, kedy dostanú výplaty

O finančných problémoch klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Slovan Bratislava sa vie už dlhšiu dobu, hráčom meškajú výplaty.

12.02.2015 15:42
Marošš Krajči Foto: ,
Generálny manažér HC Slovan Maroš Krajči.
debata (6)

Spôsobuje to aj problémy v zápasoch, chýbajúce peniaze majú podiel na výsledkoch mužstva. Hokejisti síce nesabotujú dianie na ľade, ale situácia im ani nepridáva na pohode.

„Na začiatku sezóny sme nemali finančné problémy, peniaze chodili viac-menej načas. Zhoršilo sa to až na prelome novembra a decembra, keď výplaty začali meškať. Úplne sa to pokazilo v januári. Ja im dnes neviem povedať, že výplaty budú vtedy a vtedy. Doteraz som to vždy vedel povedať a dodržať, teraz to neviem. Klamať im nechcem a fakt neviem. Môže to byť o dva týždne, môže to byť o tri mesiace. A najmä pre mladých hráčov, ktorí majú svoje hypotéky a lízingy, to naozaj nie je ľahká situácia. Ich sa to naozaj reálne dotýka,“ tvrdí v rozhovore pre .týždeň generálny manažér Slovana Maroš Krajči.

Slovan patrí v KHL k mužstvám s najnižším rozpočtom a nemá žiadne prepojenie na Rusko. V prípade odchodu z nadnárodnej súťaže by mohol zamieriť do českej extraligy, rakúskej EBEL či slovenskej Tipsport extraligy. V týchto súťažiach by bol medzi špičkou, pokiaľ ide o finančné zabezpečenie.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Maroš Krajči