Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovečkin pripustil, že raz odíde do KHL. Nestačí len chcieť, mám zmluvu, tvrdí

Ruský hokejový topkanonier Alexander Ovečkin počas víkendu priznal, že nevylučuje možnosť odchodu zo zámorskej NHL do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

25.01.2015 15:28
alexander ovečkin Foto: ,
Alexander Ovečkin.
debata

Dvadsaťdeväťročný Moskovčan je v kanadsko-americkej profilige kapitánom tímu Washington Capitals a s mužstvom z hlavného mesta USA má zmluvu do júna 2021.

„Uvidíme, čo živo prinesie. V tejto otázke je mnoho možností. Aby som sa vrátil do KHL nie je potrebný iba môj záujem. Musí sa dať dokopy viac faktorov. Šanca môjho návratu však existuje. Bude to však ťažké. Mám zmluvu s Washingtonom ešte na šesť rokov a teraz sa sústredím len svoje výkony v klube a boj o Stanleyho pohár,“ povedal Ovečkin podľa denníka Sovetskij sport.

Rusov Svetový pohár až tak veľmi netrápi

Pre Rusko nebude v kalendárnom roku 2016 vrcholom obnovený Svetový pohár. V nedeľu to uviedol prezident Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dmitrij Černyšenko.

„Pre nás Rusov budú v danom roku najvážnejším podujatím majstrovstvá sveta. Kalendár KHL zostavíme podľa potrieb ruskej reprezentácie. Ak realizačný tím požiada o špeciálne zmeny, rozpis prispôsobíme. Nebudeme mať žiadne problémy,“ cituje Černyšenka portál Championat.com.

Seniorské majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji bude v máji 2016 organizovať práve Rusko.

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #Alexander Ovečkin