Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokejisti Slovana vyzvú v exhibícii bratislavských žiakov

Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava sa po dohode s mestskou časťou Staré Mesto vo štvrtok ukáže na verejnom klzisku na Hviezdoslavovom námestí.

17.12.2014 16:10
Slovan Bratislava Foto:
Slovanisti si zatrénovali na Hviezdoslavovom námestí.
debata

Už dvakrát toto tradičné podujatie pre všetkých fanúšikov „belasých“ prekazilo počasie. Po prvý raz ešte vo februári počas olympijskej prestávky bol proti vytrvalý dážď, druhý krát pred mesiacom zase neobvykle teplé počasie, pri ktorom jednoducho nebolo možné vytvoriť zodpovedajúcu ľadovú plochu.

Exhibícia má naplánovaný začiatok o 17.00 h, približne desiatku hráčov A-mužstva Slovana vyzve v 15-minútovom zápase výber staromestských základných škôl. Klub zatiaľ potvrdil účasť Jaroslava Janusa, Jána Brejčáka, Patrika Lužu, Matta Murleyho, Ivana Baranku a Petra Ölveckého. Privedie ich hlavný tréner Petri Matikainen.

Po skončení exhibičného zápasu budú pre fanúšikov pripravené na ľade súťaže zručnosti, samostatné nájazdy a súťaže o upomienkové predmety HC Slovan, ako aj o voľné vstupenky na najbližšie zápasy Slovana v KHL.

Na ľadovej ploche nebude pochopiteľne chýbať maskot Harvy a pôvabné Angels Cheerleaders. Organizátori sľubujú pripraviť priestor aj pre improvizovanú autogramiádu a fototermín fanúšikov s hráčmi

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava