Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi proti Barysu aj s Hudáčkom a Kudrnom

Po viac ako mesačnej pauze sa v zostave Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) objaví útočník Libor Hudáček. Dvadsaťštyriročný krídelník nastúpi už v stredu večer doma proti Barysu Astana.

10.12.2014 13:23
Libor Hudáček Foto: ,
Do zostavy hokejistov Slovana sa vracia Libor Hudáček.
debata

Hudáček sa do tímu vracia z extraligovej Banskej Bystrice, za ktorú absolvoval 11 zápasov. Spod Urpína prichádza aj Andrej Kudrna, ktorý v tejto sezóne absolvoval v KHL len dve stretnutia v druhej polovici októbra. Proti Barysu do hry nezasiahnu Michal Vondrka a Mário Bližňák. V bránke sa opäť predstaví Jaroslav Janus.

V defenzíve „belasých“ v porovnaní s pondelkovým zápasom proti Avangardu Omsk (3:5) nenastala žiadna zmena, v otváracej formácii nastúpia Slovinci Rok Tičar, Žiga Jeglič s Tomášom Netíkom. Kapitán Bartovič bude hrať so Š. Ružičkom a V. Nedorostom. Libora Hudáčka zaradili tréneri do tretieho útoku k Ölveckému a Murleymu, Kudrna sa predstaví so Surovým a A. Šťastným v štvrtej formácii.

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší duel proti Barysu Astana (zdroj: hcslovan.sk):
Janus – Starosta, Sersen, Štajnoch, Baranka, Sigalet, J. Brejčák, Luža – Netík, Tičar, Jeglič – Bartovič, V. Nedorost, Š. Ružička – Ölvecký, Murley, L. Hudáček – Kudrna, Surový, A. Šťastný

Ján Laco má zdravotné problémy s chrbtom

Slovenského reprezentačného brankára Jána Laca trápia zdravotné problémy a je otázne, či nastúpi v drese Barysu Astana na ľade Slovana Bratislava. Laco vynechal pre zranenie chrbta aj predchádzajúci duel kazašského účastníka súťaže v Záhrebe s Medveščakom. V chorvátskej metropole pretrhol Barys sériu ôsmich prehier. V bránke dostal šancu Alexej Ivanov. „Mám menšie zdravotné problémy s chrbtom, doliečujem sa. Konečne sme zvíťazili, celému mužstvu sa uľavilo. Alexej podal veľmi dobrý výkon. Ani predtým sme nehrali zle, prehrali sme väčšinou tesne o gól. Vedeli sme, že musíme byť trpezliví a raz sa to musí zlomiť. Všetci veríme, že tento trip do Záhrebu, Bratislavy, Mytišči a Minska nás znova naštartuje,“ uviedol v rozhovore pre denník SME Ján Laco.

Tridsaťtriročný Lipták by rád nastúpil na stredajší duel proti Slovanu. „Chcel by som ešte vyskúšať chrbát na tréningu a uvidím. Nastúpiť v zápase so Slovanom je lákavé, do hľadiska príde rodina, kamaráti, známi, ale najprv musím byť stopercentne fit,“ doplnil Laco, ktorý v tejto sezóne v drese Barysu odchytal 33 stretnutí a mal v nich 92,5 % úspešnosť zákrokov s priemerom 2,5 inkasované­ho gólu.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Libor Hudáček #Andrej Kudrna