Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Svitov odkázal Lacovmu koučovi: Si buran

Tréner Jána Laca v klube Kontinentálnej hokejovej ligy Barys Astana Andrej Nazarov opäť raz ukázal svoju divokú povahu.

25.11.2014 13:21 , aktualizované: 13:52
KHL, Kontinentálna hokejová liga Foto:
KHL, Kontinentálna hokejová liga
debata

Jeho správaním sa bude zaoberať disciplinárna komisia. Po bitke jeho zverenca Damira Ryspajeva s Alexandrom Svitovom z Ak Bars Kazaň v pondelkovom stretnutí hodil po domácom hráčovi fľašu s vodou. Nazarov adresoval následne z rohu striedačky Svitovovi niekoľko štipľavých slov a dlho ho museli upokojovať rozhodcovia, ktorí ho napokon vykázali z hráčskej lavice.

„Pokojne napíšte, že Nazarov je buran,“ odkázal médiám Alexander Svitov. Kouč Barysu následne vyvádzal aj na tlačovej besede, keď reportéra magazínu Biznis online začal urážať a odmietol odpovedať, kým neopustí žurnalista miestnosť. „Nazarov sa správal nevyberane. Nie je to jeho prvý prehrešok, hrozí mu vysoký trest. Možno ho súperi len zámerne provokujú, keďže poznajú jeho povahu. Bez ohľadu na to je najmä tréner a mal by byť zodpovedný a vedieť sa ovládať. Bude to ťažké rozhodovanie pre disciplinárnu komisiu, pretože sa neprevinil prvýkrát,“ uviedol pre championat.com predseda disciplinárnej komisie Valerij Kamenskij.

Nazarov dostal v tejto sezóne už šesťzápasový dištanc za urážky fanúšikov a obvinenia Admiralu Vladivostok z neprimeraného nátlaku na rozhodcov.

Nazarov dostal štvorzápasový dištanc

Športovo-disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) potrestala trénera Andreja Nazarova z Barysu Astana dištancom na štyri stretnutia. „Postupovali sme presne podľa reglementu – tri zápasy dostal Nazarov za hodenie predmetu na ľad a jeden duel za to, že zďaleka nevyvádzal prvýkrát. Hokejový klub Barys Astana navyše zaplatí pokutu stotisíc rubľov,“ povedal v utorok šéf disciplinárky Valerij Kamenskij pre portál Championat.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Barys Astana #Andrej Nazarov