Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan v Nižnekamsku so zmenami v útoku, v bránke bude Backlund

Slovan Bratislava nastúpi na stredajší duel v KHL na ľade Neftechimiku Nižnekamsk v bránke opäť s Johanom Backlundom a menšími zmenami v zložení útočných trojíc.

22.10.2014 13:41
Slovan, radosť, hokej, Nižnekamsk Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Defenzívne dvojice zostali v rovnakom zložení, v obrane sa predstavia Štajnoch so Sigaletom, Sersen s Barankom, Foster so Starostom, siedmym bekom bude V. Mihálik. Tréner Petri Matikainen zaradil do prvého útoku k Surovému a kapitánovi Bartovičovi krídelníka L. Hudáčka.

Netík sa posunul do druhej formácie k Vondrkovi s V. Nedorostom. Bez zmeny zostal tretí útok s najlepším strelcom „belasých“ Ladislavom Nagyom a dvojicou slovinských legionárov Žiga Jeglič, Rok Tičar. Vo štvrtej „lajne“ sa predstavia po boku centra Bližňáka krídla P. White a Lunter.

Po súboji v Nižnekamsku (hrá sa o 17.00 h SELČ) pokračujú „belasí“ zápasom v Togliatti. Vo štvrtok 30. októbra o 19.30 h privítajú v Bratislave Sibir Novosibirsk.

Informácie zverejnil oficiálny web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší duel v Nižnekamsku proti Neftechimiku (zdroj: hcslovan.sk):
Backlund – Štajnoch, Sigalet, Sersen, Baranka, Foster, Starosta, V. Mihálik – L. Hudáček, Surový, Bartovič – Netík, V. Nedorost, Vondrka – L. Nagy, Tičar, Jeglič – P. White, Bližňák, Lunter

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Neftechimik Nižnekamsk