Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Amuru Chabarovsk sa nedarí, v ohrození sú aj traja Slovákov

Hráči Amuru Chabarovsk síce vstúpili do novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) ziskom siedmich bodov v prvých troch zápasoch, no od 10. septembra ťahajú šnúru trinástich zápasov s chudobným dvojbodovým zápisom za triumf nad Omskom po samostatných nájazdoch.

14.10.2014 16:00
Michel Miklík Foto: ,
Michel Miklík.
debata

Posledné miesto v 28-člennom pelotóne nadnárodnej súťaže zákonite vyvolalo dohady o možných zmenách v mužstve. Prvý na odstrel je tréner Jurij Leonov, no chýry o jeho odchode v utorok rázne poprelo vedenie klubu. „Nemôžeme potvrdiť informáciu o ukončení spolupráce s trénerom Jurijom Leonovom,“ uvádza sa v strohej správe na oficiálnom webe Amuru.

Istotu zotrvania v kádri nemajú pri prípadnom zásahu do mužstva ani traja Slováci. Najviac sa zatiaľ darí Rastislavovi Špirkovi, ktorý v šestnástich stretnutiach nazbieral desať kanadských bodov za 3 góly a 7 asistencií a po Dmitrijovi Tarasovovi je druhým najproduktívnejším hráčom Amuru.

Michel Miklík v pätnástich dueloch dosiahol dva presné zásahy a pridal aj tri gólové prihrávky a Marcel Haščák pri rovnakej zápasovej porcii má bilanciu 1+1. Okrem spomenutého slovenského tria sú v tíme ďalší dvaja legionári – obranca Tommi Taimi a útočník Jesse Niinimäki.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amur Chabarovsk #Oto Haščák #Michel Miklík