Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čadove nezhody s Krajčim? Český tréner to radšej nechcel komentovať

Rostislav Čada odštartoval aktuálnu hokejovú sezónu ako tréner Slovana Bratislava, momentálne však už pôsobí v českom Liberci. Jeho odchod z tímu slovenského účastníka KHL bol nečakaný a náhly.

11.10.2014 12:30
Rostislav Čada Foto: ,
Rostislav Čada.
debata

„Začínal som tam tretiu sezónu a odchádzal zo 4. miesta. Dá sa povedať, že úvod bol veľmi dobrý. Vyhrali sme na ľade obhajcu a držiteľa Gagarinovho pohára. Aby som však pomenoval príčinu môjho odchodu, tak to bolo z osobných dôvodov,“ povedal Čada v rozhovore pre český denník Sport.

Skúsený kouč rezignoval po prehre s Čerepovcom. „Bolo to nevydarené stretnutie, jediné v celej sérii šiestich zápasov. Keby sme mali odchádzať od mužstva po jednom nevydarenom dueli, asi by to nebolo logické a normále. To však nebol dôvod môjho odchodu,“ pokračoval Čada a na otázku, či nie sú za jeho rozhodnutím nezhody s generálnym manažérom Marošom Krajčim, odvetil:

„To je práve záležitosť, ktorú by som nechcel komentovať. Je to za mnou a nechcem sa k nej vracať. Mám v Liberci novú prácu a tej by som sa chcel s čistou hlavou a plným úsilím venovať.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Rostislav Čada #HC Slovan Bratislava #Maroš Krajči