Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Matikainen urobil v zostave Slovana zmeny, premiéra Štajnocha a Luntera

Nový tréner hokejistov Slovana Bratislava Petri Matikainen urobil pred svojou stredajšou premiérou na lavičke belasých viacero zmien v zostave.

24.09.2014 13:06
Martin Štajnoch, Nik Antropov Foto:
Martin Štajnoch (vľavo) sa po zranení vracia do zostavy Slovana. Na snímke v pästnej výmene s Nikom Antropovom.
debata

V stredu od 19.00 h nastúpi Slovan proti Medveščaku Záhreb prvýkrát v zostave s obrancom Martinom Štajnochom, ktorý sa doliečil po zranení, i útočníkom Máriom Lunterom, ktorý sa vrátil z Banskej Bystrice. V útoku nebude chýbať Ladislav Nagy, ktorý pre zranenie ramena vynechal predchádzajúci duel s CSKA Moskva.

Slovan chce proti Medveščak ukončiť sériu štyroch prehier. V úvode ročníka zdolal súpera doma 5:2 a už v piatok sa predstaví na chorvátskom ľade. Do bránky sa pri Matikainenovej premiére postaví Johan Backlund, v prvej obrane budú hrať Ivan Baranka a Michal Sersen a pred nimi Nagy s Václavom Nedorostom a Michalom Vondrkom. V druhom útoku by mali nastúpiť vedľa centra Tomáša Surového Milan Bartovič a Žiga Jeglič. V tretej formácii sa predstavia Libor Hudáček, Mário Bližňák a Tomáš Netík a vo štvrtej Lunter s Andrejom Šťastným a Mattom Murleym.

Štajnoch bude hrať v tretej obrane s Tomášom Starostom, siedmym zadákom na súpiske bude Vladimír Mihálik. Informácie zverejnil web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Medveščakom Záhreb (zdroj: hcslovan.sk): Backlund (Janus) – Sersen, Baranka, Foster, Sigalet, Štajnoch, Starosta, V. Mihálik – L. Nagy, V. Nedorost, Vondrka – Jeglič, Surový, Bartovič – Netík, Bližňák, L. Hudáček – Murley, A. Šťastný, Lunter

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Medveščak Záhreb #Petri Matikainen