Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bartovič: Chýbalo mi na ľade trocha srdiečka

Slovan potvrdil, že sa mu proti Čerepovcu v KHL nedarí. Prehral štvrtý z piatich vzájomných súbojov.

16.09.2014 23:18
Milan Bartovič Foto: ,
Milan Bartovič strieľa na bránku Jakuba Štepánka z Čerepovca.
debata

„Nebolo to o súperovi, ale o nás. Čerepovec nebol najsilnejší tím, s ktorým sme sa stretli, ale stačilo mu to. Bol to náš najslabší výkon v doterajšom priebehu sezóny. Škoda, lebo v KHL je každý bod dôležitý, obzvlášť doma,“ priznal po stretnutí kapitán Bratislavčanov Milan Bartovič.

V úvode ste nevyužili presilovú hru a krátko po jej uplynutí inkasovali prvý gól. Urazili ste šťastenu?
To si nemyslím. Počas zápasu hráte viacero presilových hier – jedna vám vyjde, druhá nie. Skôr sa mi zdá, že sme šťastiu ani nešli dostatočne v ústrety. Netlačili sme sa do bránky ako v predchádzajúcich zápasoch. Štěpánek všetko videl a chytal. Keď chcete vyhrať, musíte na ľade robiť aj malé veci, ktoré sa na konci stretnutia ukážu, že boli rozhodujúce.

Čo najviac chýbalo vášmu výkonu?
Trošku mi na ľade chýbalo srdiečko, tímové nadšenie a väčšia agresivita. Fyzické sily nie. Osobne som sa cítil proti Čerepovcu lepšie, než proti Nižnému Novgorodu.

Po druhom góle ste sa už nedostávali do vážnejších príležitostí. Prečo?
Bojovali sme až do konca. Rozhodne sme zápas nevypustili – žiadne striedanie. Mohlo to však vyzerať utrápene, lebo súper hral dobre v defenzíve a do veľa šancí nás nepúšťal.

Slovanu sa proti Severstaľu vôbec nedarí. Uvedomovali ste si to pred stretnutím?
Vôbec nie, neriešime, čo bolo pred rokom alebo dvoma. Máme tu novú sezónu, Slovan má iné mužstvo, Čerepovec tiež. Navyše, v ostatnom vzájomnom zápase sme ich zdolali 3:2.

V sobotu vás čaká CSKA Moskva. S čím naň vyrukujete?
Hovoril som to už viackrát, môžeme odohrať dobrý zápas proti každému tímu v KHL. Veľa súbojov sa bude odvíjať od toho, aký výkon podáme. Ak budeme mať dostatočný pohyb a pôjdeme si za gólmi, môžeme pokojne zdolávať také dobré tímy, ako má aj CSKA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Milan Bartovič