Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krajči: Ľubo mi na každej kávičke potvrdil, že kariéru dohrá v Slovane

Podľa generálneho manažéra Slovana Bratislava Maroša Krajčiho chce hokejista N.Y. Islanders ukončiť kariéru práve na Slovensku. Funkcionár klubu KHL to povedal v online diskusii s čitateľmi Pravda.sk.

22.08.2014 08:00 , aktualizované: 11:03
Maroš Krajči Foto:
Maroš Krajči.
debata

Prečítajte si všetky odpovede Maroša Krajčiho

Čitatelia boli zvedaví na prípadné ďalšie posily Slovana, medzi iným sa pýtali aj na Miroslava Šatana, ktorý po MS v Bielorusku ukončil aktívnu kariéru. „Je pravdepodobné, že za svojim slovom si bude stáť. Sedeli sme spolu a svoje slovo zatiaľ drží. Ale opýtam sa ho ešte na to,“ povedal s úsmevom Krajči.

Potvrdil tiež, že Slovan mal neformálne stretnutie aj s Michalom Handzušom, či Petrom Podhradským. Skúseného obrancu si však belasí nemohli z finančných dôvodov dovoliť. „S Peťom sme sa rozprávali, ale nevedeli sme nalniť tú zmluvu, ktorú mal v Donecku,“ poznamenal.

Veľa otázok prišlo aj na tému finančných nárokov KHL. Krajči je presvedčený, že Slovan aj napriek ťažkým časom v súťaži zotrvá. „Pokiaľ bude možnosť, budeme sa zubami nechtami držať KHL. Ale ani myšlienka česko-slovenskej ligy nám nikdy nebola proti srsti,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Maroš Krajči