Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nezmenil ceny vstupeniek, spúšťa už predpredaj na prvé zápasy

Hokejový Slovan Bratislava začne v piatok 15. augusta s predpredajom vstupeniek na úvodný domáci zápas v novom ročníku Kontinentálnej hokejovej ligy proti Medveščaku Záhreb, ktorý sa odohrá 4. septembra o 19.00 h.

14.08.2014 15:02
Slovan, fanúšikovia Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Lístky sú v cenových reláciách od 12 do 20 eur v závislosti od sektora. Ceny sa oproti minulej sezóne nezmenili. Najdrahšie sú na pozdĺžnych tribúnach, na ktorých je však vďaka permanentkárom vypredaná už väčšina miest. Je pravdepodobné, že súboj s Medveščakom bude vypredaný, keďže o duel je záujem aj medzi fanúšikmi chorvátskeho tímu.

Hokejisti Slovana absolvujú počas tohto týždňa sústredenie vo Švajčiarsku, na ktorom trénerovi Rostislavovi Čadovi chýbajú Peter Ölvecký a Martin Bakoš. Obaja majú zdravotné problémy. Vo štvrtok odohrajú belasí v Bellinzone prípravný duel proti Viťazu Podoľsk, v bránke dostane šancu Johan Backlund, v zostave sa už objaví aj Ivan Baranka a prvý útok bude hrať v zložení Ladislav Nagy, Václav Nedorost a Michal Vondrka. Informácie zverejnil web Slovana.

Slovan pokoril hranicu stotisíc fanúšikov na Facebooku

Slovan Bratislava napriek nevydarenej uplynulej sezóne v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) slávi úspech na poli sociálnych sietí, kde sa môže pochváliť jednou z najväčších fanúšikovských základní medzi klubmi v celej Európe.

„Belasí“ na oficiálnom profile na Facebooku pokorili hranicu 100-tisíc priaznivcov – vo štvrtok predpoludním to bola neustále rastúca cifra 100 047. „HC SLOVAN ďakuje všetkým fanúšikom, ktorí sa zaslúžili o dosiahnutie tejto méty a nesmierne si váži vašu veľkú podporu!“ uviedol klub na svojom profile.

Hokejovou jednotkou na „starom kontinente“ je chorvátsky klub Medveščak Záhreb, ktorý zaregistroval už viac než 159 000 „lajkov“.

Slovan v minulom ročníku patril výsledkovo aj tabuľkovo medzi najslabšie mužstvá v KHL, kým vo svojej premiérovej sezóne v tejto súťaži postúpil do play-off.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Medveščak Záhreb