Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pre Radivojeviča je KHL minulosť

Slovenský hokejista Branko Radivojevič po ukončení spolupráce so Slovanom Bratislava už príliš nepomýšľa na pôsobenie v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

27.07.2014 14:46
Branko Radivojevič Foto: ,
Branko Radivojevič.
debata

V ostatných mesiacoch sa spomínal záujem českého Třinca, zainteresované strany sa napokon nedohodli na kontrakte. Radivojevič by najradšej pôsobil v niektorej z európskych súťaží.

"S agentom sme sa po sezóne rozprávali o tom, že KHL nie je to, čo by som chcel. Mám už väčšie deti, starší syn chodí do školy a určite by som chcel hrať niekde bližšie, odkiaľ by som to nemal domov ďaleko. Priznám sa, že náročné cestovanie ma už ubíjalo. Nehovorím, že KHL je na 100 % vylúčená, lebo človek nikdy nevie. Ak by prišla v októbri či novembri zaujímavá ponuka, možno ešte porozmýšľam, ale v súčasnosti vôbec nesondujeme, aká je tam situácia. Skôr sa obzeráme po Európe,“ priznal v rozhovore pre HokejPortal.sk Branko Radivojevič.

Tridsaťtriročný útočník si možno v úvode sezóny pripíše ďalšie štarty v najvyššej domácej súťaži. Doteraz v slovenskej extralige nastúpil iba raz, ešte ako mladík v roku 1998 za Duklu Trenčín. Inak pôsobil v zahraničí.

„V podstate sme dohodnutí, že pokiaľ sa do septembra nič nenájde, sezónu určite začnem v Dukle. Nemyslím si, že je to niečo neobvyklé, určite by som Trenčínu rád pomohol v prípade, že ešte nebudem mať žiadny angažmán. Za týchto okolností som s vedením dohodnutý, že začnem sezónu v Dukle,“ dodal pre HokejPortal.sk Radivojevič, ktorý má po rokoch voľnejšie leto. V predchádzajúcich sezónach totiž od 11. júla tvrdo trénoval v kempoch ruských klubov KHL.

debata chyba
Viac na túto tému: #Branko Radivojevič