Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na domáce zápasy Slovana Bratislava zostalo už len 400 permanentiek

Na domáce stretnutie slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava je k dispozícii už len 400 permanentiek. Informuje o tom oficiálny web "belasých". Od stredy 7. mája sa spustí predaj celosezónnych vstupeniek na ročník 2014/2015.

23.06.2014 16:20
slovan hokej, fanusikovia Foto:
Fanúšikovia bratislavského Slovana.
debata

„Na základe rozhodnutia vedenia klubu je pre sezónne vstupenky v ročníku KHL 2014/2015 vyhradených 50% – 55% kapacity hľadiska Slovnaft Areny. Fanúšikovia Slovana, ktorí si chcú zakúpiť permanentku a zabezpečiť si istotu svojho miesta pre najlepšiu ligu v Európe, tak majú aktuálne jednu z posledných príležitostí. Zvyšné miesta v desaťtisícovej Slovnaft Aréne sa budú predávať výlučne formou individuálnych zápasových vstupeniek na jednotlivé zápasy,“ uvádza sa v správe na webe Slovana.

Permanentky sú v ponuke v troch cenových hladinách (480, 500 a 530 eur) v závislosti od vybraného miesta v hľadisku. Okrem domácich duelov v základnej časti KHL majú držitelia celosezónnych vstupeniek právo vstupu na všetky prípravné bratislavské súboje „belasých“ či predkupné právo na „svoje miesto“ na play-off o Gagarinov pohár.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava