Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan má veľký záujem udržať Šatana v kádri

Hokejový útočník Miroslav Šatan síce už v decembri avizoval, že sezóna 2013/2014 bude možno jeho záverečnou v kariére, ale vedenie bratislavského Slovana má záujem, aby pokračoval.

05.04.2014 10:08
Miroslav Šatan Foto: ,
Miroslav Šatan.
debata

Ako informuje klubový web slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy prezident Slovana Juraj Široký i generálny manažér Maroš Krajči už viedli rozhovory s víťazom Stanleyho pohára a kapitánom majstrov sveta 2002. „Slovan má, pochopiteľne, veľký záujem, aby bol Miroslav Šatan členom kádra už od samotného začiatku sezóny KHL 2014/2015,“ píše sa na klubovom webe.

Šatan si sezónu predĺži v drese slovenskej reprezentácie, ktorá sa pripravuje na majstrovstvá sveta do Bieloruska. Topoľčiansky rodák odohral zatiaľ posledný zápas za klub 10. marca a po jeho skončení nechcel robiť predčasné závery o svojej budúcnosti. Definitívu si nechal na letné mesiace. Mnohí hokejisti hrajú aj v oveľa staršom veku ako hviezda Slovana. „Prakticky posledné tri-štyri sezóny si hovorím, že ešte jeden rok, polroka. Nechcem nič vyhlasovať s horúcou hlavou. Zoberiem si pár týždňov a potom uvidím,“ uviedol pred takmer mesiacom Šatan.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Miroslav Šatan