Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan zarobil na vstupnom takmer 3 milióny eur

Hokejový Slovan Bratislava zarobil na príjmoch zo vstupného v sezóne 2013/2014 takmer 3 milióny eur, čo je významný prínos do dvanásťmiliónového klubového rozpočtu.

20.03.2014 14:17
slovan, hokej, radosť Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Pre bohaté kluby Kontinentálnej hokejovej ligy je vstupné len zanedbateľnou časťou rozpočtov. Slovan mal v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy siedmu najvyššiu priemernú návštevnosť na svojich zápasoch v celej Európe. Na stretnutia prišlo do Slovnaft Areny v priemere vyše 10-tisíc divákov. Slovan sa môže z popredných klubov podľa štúdie Medzinárodnej hokejovej federácie pochváliť najvyšším naplnením haly, ktoré dosiahlo 99,58 %.

„Priemerná cena zápasovej vstupenky bola 17,30 eura a celkový príjem zo vstupného vrátane permanentiek a vstupeniek bol 2,9 milióna eur,“ prezradil pre web Športky.sk marketingový riaditeľ Slovana Milan Vajda. Bratislavčanom sa podarilo vypredať počas celej sezóny KHL vrátane Pohára nádeje 23 z 27 domácich duelov. Kapacita Slovnaft Areny je 10 055 divákov, celkovo duely videlo podľa štatistík Slovana 270 189 návštev­níkov.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava