Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Doneck odohrá svoje domáce zápasy semifinále v Bratislave

Ukrajinský klub Donbas Doneck odohrá svoje domáce zápasy semifinále Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Levu Praha v Bratislave v Slovnaft aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Informovala o tom internetová stránka nadnárodnej súťaže.

18.03.2014 17:54
debata

Donbas vzhľadom na napätu situáciu na Ukrajine hral v metropole Slovenska už pondelňajší rozhodujúci siedmy duel štvrťfinále konferencie a zvíťazil nad lotyšským Dinamom Riga 3:1. Slovenský brankár Donecka Ján Laco mal jasno, kde túži absolvovať súboje 2. kola play-off:

„Všetci chceme hrať v Donecku. Ako sa však situácia vyrieši, to nie je na nás. Musíme sa sústrediť, či hráme doma, vonku alebo kdekoľvek inde.“ Jeho spoluhráč, obranca Peter Podhradský, sa k záležitosti nevedel vyjadriť. „Ťažko túto situáciu riešiť. Dokážem odpovedať na športové otázky, ale čo sa týka politiky, to nie. Ani v tej slovenskej sa nevyznám.“

V Bratislave sa konkrétne uskutočnia tretí, štvrtý a prípadný šiesty duel série hranej na 4 víťazstvá, a to 23., 24. a 28. marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Donbas Doneck