Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do zostavy Slovana sa vracajú Kukumberg s Daňom, chýba Vondrka

Niekoľko zmien urobil tréner hokejistov Slovana Bratislava Rostislav Čada v zostave, ktorá zabojuje o víťazstvo v nedeľňajšom domácom súboji proti Metallurgu Novokuzneck. V Slovnaft aréne sa začne hrať o 17.00 h.

19.01.2014 12:21
Roman Kukumberg Foto: ,
Roman Kukumberg.
debata

Dobrou správou pre fanúšikov Slovana je uzdravenie Romana Kukumberga. Tridsaťtriročný útočník po zranení v hornej časti tela a vynechaní až 15 zápasov nastúpi na krídle štvrtého útoku spolu s centrom Andrejom Šťastným a mladíkom Markom Daňom. V tretej novozloženej formácii bude hrať s centrom Máriom Bližňákom a Jurajom Mikúšom Martin Bakoš. Najproduktívnejší slovanista Miklík odohrá zápas po boku Petra Ölveckého a kapitána Milana Bartoviča. Premiérovo v prvom útoku sa dnes predstaví trojica Libor Hudáček, Branko Radivojevič, Miroslav Šatan.

Bezo zmien nezostali ani obranné dvojice. V prvej obrane sú napísaní Martin Škoula a Martin Štajnoch. Spoľahlivé výkony posunuli Jána Brejčáka do druhej obrany k Tomášovi Mojžíšovi. Poslednú dvojicu vytvoria Vladimír Mihalik a Jonathan Sigalet. V bránke dostane šancu český gólman Miroslav Kopřiva. Slovanistom patrí v tabuľke Západnej konferencie KHL 11. miesto a za poslednou postupovou pozíciou do play off zaostávajú o 13 bodov.

Predpokladaná zostava Slovana: Kopřiva (Janus) – Škoula, Štajnoch, Brejčák, Mojžíš, Bartovič, Mihálik, Sigalet, Luža, T. Mikúš – Hudáček, Radivojevič, Šatan – Bartovič, Ölvecký, Miklík – Bakoš, Bližňák, J. Mikúš – Daňo, A. Šťastný, Kukumberg.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Marko Daňo #Roman Kukumberg