Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Šéf Detvy po zápase hrubo urážal Trenčanov. Ty šašo, vrieskal na Hossu

Silné emócie neprinášajú iba zápasy play off, ale aj tie o udržanie sa v najvyššej hokejovej súťaži. V stretnutí play out medzi Detvou a Duklou Trenčín (4:3 po predĺžení) vzplanuli vášne až po záverečnom klaksóne.

22.03.2017 18:26
Róbert Ľupták Foto: ,
Róbert Ľupták.
debata (11)

V čase, keď už boli hostia na odchode z kabíny, ich pri dverách čakal šéf detvianskeho klubu a člen VV SZĽH Róbert Ľupták. Namiesto slušného vyprevadenia však na svojho súpera slovne útočil. A nezabudol ani na najväčšiu hviezdu Dukly Marcela Hossu.

„Ty šašo! Kde chcete hrať? S poj***nou Detvou prehráte! To je hanba hokeja. Hanba. Hossa, čo? Ja to tu robím so srdcom a vy kradnete zo zväzu, zovšade,“ povedal podľa videozáznamu, ktorý uverejnil portál čas.sk, Ľupták.

Nový Čas dal v stredu priestor aj prezidentovi víťaza 1. ligy, aby svoje nemiestne správanie vysvetlil. "Nikomu som neublížil, len som si povedal svoj názor. Aj keď ma to s odstupom času mrzí, lebo som nemusel reagovať až tak. Vždy som však tvrdil, že emócie k športu patria. Nemám rád, keď sa niekto vyvyšuje. A keď, tak nech ukáže kvality na ľade. Ospravedlnil som sa aj šéfovi Dukly pánovi Ružičkovi, no stále tvrdím, že svoj názor vysloviť môžem a to mi nikto nezakáže,“ povedal.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín