Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Poprade riešia trénerskú otázku, Jonák zrejme skončí

Petr Jonák zatiaľ zostáva v pozíci trénera hokejistov Popradu, ale o pár dní to už nemusí platiť.

04.11.2016 13:00
Dukla Trenčín, HK Poprad Foto: ,
Hokejisti Popradu.
debata

Zo slov primátora Popradu Jozefa Švagerka vyplýva, že posledné miesto v tabuľke Tipsport ligy, len 3 víťazstvá za 3 body z 18 zápasov a z toho vyplývajúce klesajúce návštevy na štadióne v klube intenzívne riešia. Popradský hokej sa pred sezónou zbavil dlhov, rozšírili hraciu plochu a zlepšili klubový marketing. Hráčom to však pod vedením českého trénera Petra Jonáka už nejaký ten mesiac nejde podľa predstáv.

„Hokej patrí k mestu Poprad, preto som sa do toho zaangažoval. Čo sa týka výsledkov, samozrejme, nie sme spokojní. Byť posledný v tabuľke pre Poprad nie je dobré. Dôvera k trénerovi? Riešime trénerskú otázku, všetko bude známe budúcu stredu,“ uviedol Jozef Švagerko, ktorý je jedným z dvoch čestných prezidentov HK Poprad. Na priamu otázku, či Jonák skončil ako tréner Podtatrancov, zatiaľ Švagerko nedal jednoznačnú odpoveď: „Nie je ešte ukončená zmluva, riešime to. Máme dohodnutého nového trénera, ale ešte nič nie je podpísané.“

Pod Tatrami až dosiaľ riešili nevyhovujúce výsledky v novej tipsportligovej sezóne odchodmi a príchodmi hráčov za pochodu. Len nedávno sa rozlúčili s kanadským obrancom Keevinom Cuttingom a slovenským útočníkom Alexom Výhonským. Popradčania získali z 18 zápasov iba 16 bodov a v tabuľke najvyššej súťaže sú so skóre 37:59 na poslednom 10. mieste. Deviaty Martin má o šesť bodov viac, ale o štyri odohrané zápasy menej v dôsledku šarapatenia infekčnej virózy v tíme.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Poprad #Petr Jonák