Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obranca Nitry Milam požiadal priateľku o ruku počas osláv triumfu

Na hokejových štadiónoch počas súbojov o body zvyknú fanúšikovia jednotlivých klubov žiadať svoje partnerky o ruku, v piatok večer v Nitre však prišlo k menšej zmene.

22.01.2016 22:16
Jamie Milam Foto: ,
Jamie Milam z HK Nitra.
debata

Po víťaznom súboji nad Martinom (2:1) sa obranca domáceho mužstva Jamie Milam rozhodol pozvať svoju priateľku Terescu priamo na ľadovú plochu, za jasotu fanúšikov si kľakol a ponúkol svojej láske zásnubný prsteň. Odpoveď bola na radosť 31-ročného Američana kladná. "Cítim sa skvele a som veľmi šťastný. Aj ona je šťastná. Pre oboch je to veľký deň,“ povedal rodák z Lake Orion pre Hokejportal.net a pokračoval:

"Bolo to skutočne špeciálne. Ženiť sa budem iba raz a chcel som, aby to bolo niečo výnimočné. Pred fanúšikmi a po víťaznom zápase. My sme veľmi šťastní, určite to je niečo špeciálne pre ňu a takisto pre mňa. Plánoval som to už po predchádzajúcom zápase, ale prehrali sme, takže to nebolo príliš vhodné. Nemal som inú šancu to urobiť ako dnes, lebo sme mali niekoľko zápasov vonku.“

Jamie Milam uvažoval o svojom čine už dlhšie. "Rozmýšľal som aj nad vhodným miestom. Váhal som, či to urobím romanticky, alebo zvolím tento spôsobom. Nakoniec som sa rozhodol, že na ľade po víťaznom zápase v skvelej atmosfére to bude v poriadku. Navyše, blíži sa pauza spojená so zápasom hviezd, takže nebolo na čo čakať. Myslím si, že bol na to vhodný čas,“ doplnil Milam.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #Jamie Milam