Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Lintner zverejnil plat. Koľko berie šéf Pro-Hokeja?

Šéf spoločnosti Pro-Hokej riadiacej najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž Richard Lintner si pomaly zvyká na novú funkciu.

03.09.2015 14:04
Richard Lintner Foto: ,
Richard Lintner.
debata (5)

Neúspešný kandidát na prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) v nedávnych voľbách sa pre výkon funkcie presunul z Trenčína do Bratislavy, extraliga odštartuje 11. septembra.

„Pripravujeme totiž s našimi partnermi začiatok súťaže a často som v práci aj 14 hodín denne, takže by pendlovanie do Trenčína a späť nebolo vhodné. Na novej stoličke sa mi sedí dobre, ale to neznamená, že vysedávam v kancelárii od rána do noci. Táto funkcia je spojená s množstvom rokovaní, vybavovaním a cestovaním,“ cituje Lintnera portál pluska.sk.

Tridsaťsedemročný zlatý medailista z MS 2002 v Göteborgu onedlho predstaví zmeny. „Budeme mať nielen nové logo a názov ligy, ale aj slogan – Hej, ideme na hokej! Keďže naším zámerom je veci zjednodušiť, rozhodli sme sa, že najvyššia hokejová súťaž ponesie názov Tipsport liga. Ostatné novinky sa fanúšikovia dozvedia 9. septembra na tlačovej konferencii,“ pokračoval bývalý obranca so skúsenosťami z NHL.

Lintner po nástupe do novej funkcie nemal problémy so zverejnením výšky svojho platu – 5000 eur mesačne. „Nemám čo skrývať. Keďže deklarujeme spolu s partnermi transparentnosť a väčší prístup k informáciám, nemal som problém zverejniť svoj plat,“ dodal na záver bývalý reprezentant Slovenska.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner