Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stümpel sa s Nitrou nedohodol. Odíde do zahraničia?

Dní skúseného hokejového útočníka Jozefa Stümpela v rodnej Nitre sú možno zrátané. Štyridsaťtriročný center sa totiž stále nedohodol s vedením extraligistu na novej zmluve.

30.07.2015 15:30
Jozef Stümpel Foto: ,
Jozef Stümpel patrí k najväčším hviezdam extraligy.
debata

Podľa denníka Nový Čas by kroky majstra sveta z Göteborgu 2002 mohli smerovať do najvyššej českej súťaže. Spod Zobora sa po uplynulej sezóne porúčal najproduktívnejší hráč extraligy Roman Tománek a podobný osud možno stihne aj Stümpela, ktorý sa na nový ročník pripravuje s Nitrou.

„Zatiaľ sme nenašli s Nitrou ohľadom obnovenia spolupráce spoločnú reč. Momentálne som voľný hráč, ale trénujem s chalanmi z Nitry na ľade. Uvidíme, čo bude, rozhodnutie by malo padnúť v blízkom čase. Je vcelku reálne aj to, že v novom ročníku nebudem hrať za Nitru,“ povedal pre NČ Stümpel.

O služby skúseného hokejistu sa zaujíma viacero klubov zo zahraničia. „Bol záujem z nemeckej ligy, teraz mám na stole ponuku z Česka. Meno klubu zatiaľ nebudem prezrádzať, ale ide o tím z extraligy. A priznám sa, že je to výzva,“ dodal Stümpel, ktorý bol v uplynulom ročníku kapitánom HK Nitra. „Chceme, aby Jožko pokračoval v našom tíme, ponuku od nás dostal a čakáme na jeho rozhodnutie,“ uviedol riaditeľ klubu Miroslav Kováčik.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tipsport extraliga #HK Nitra #Jozef Stümpel
Načítavajú sa športové výsledky...