Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nitranski hokejisti vyšli spoločne s fanúšikmi na Zobor

Hokejisti HK Nitra vystúpili spoločne s vedením klubu, trénermi a fanúšikmi na vrchol Zobora.

07.06.2015 09:03
Lukáš Novák Foto: ,
Lukáš Novák, Nitra
debata

Desiatky fanúšikov využili možnosť urobiť si na akcii spoločnú fotografiu, získať autogram alebo len sa porozprávať s hráčmi. Na svoje si prišli najmä deti.

„Mám z toho výborné dojmy. Myslím si, že rovnako aj ľudia, ktorí prišli v hojnom počte. Chcem im touto cestou poďakovať za účasť. Verím, že v podobných akciách budeme pokračovať každoročne. Počasie vyšlo nádherne, urobili sme niečo aj pre svoje zdravie. Výhľad stojí za to, je to odmena za šliapanie hore. Osobne som bol na pyramíde po roku. Som rád, že sme počas cesty mohli viesť rozhovory s priaznivcami, splnilo to presne ten účel, aký sme chceli. Dokonca bol s nami na túre aj jeden fanúšik Banskej Bystrice, ktorý žije v Nitre, ale viem, že si vždy kupuje lístky do sektoru pre hostí. Spoznal som ho a teší ma, že sa na akcii zúčastnil. Aj to je vlastne cieľ, na ľade buďme rivalmi, ale pri podobných podujatiach k sebe môžeme nájsť cestu,“ zhodnotil na klubovom webe riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik.

Prvýkrát až na vrchole Zoboru bol nitriansky odchovanec Marek Slovák. Počas prípravného obdobia na kopci behával, no nikdy nebol až na jeho samom vrchole.

"Veľmi sa mi to páčilo, Nitru som mal ako na dlani. Hľadal som aj moje Čeľadice, ale nedarilo sa, už sú za kopcom. Do telefónu som si urobil aj novú selfie. Celú akciu vnímam ako veľmi zaujímavý nápad. Ľuďom sa takto môžeme odvďačiť za celoročné povzbudzovanie. Aj pre nás je to dobré spestrenie prípravy, vyjsť hore nebolo úplne ľahké,“ skonštatoval na klubovom webe Marek Slovák.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #HK Nitra