Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Plandora: Nervy sú na prasknutie, nikto z nás si siedmy zápas neprial

Vedenie hokejovej Nitry už pozná meno fanúšika, ktorý v poslednej minúte druhej tretiny hodil z hľadiska pohár s pivom a zasiahol ním jedného z rozhodcov piateho semifinále Slovnaft play-off Tipsport extraligy.

29.03.2015 13:58
Nitra, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Nitry.
debata

Nitrania súboj s Banskou Bystricou vyhrali 5:2. Medzičasom sa presadil aj tím spod Urpína a vyrovnal sériu na 3:3. V nedeľu sa hrá rozhodujúci siedmy zápas, ktorý určí finálového súpera pre HC Košice.

„Je tu siedmy zápas, asi nikto si ho neželal, naše nervy sú na prasknutie, emócie budú vybičované. Všetci vás chápeme, ja osobne to tiež ťažko znášam. Chcem vás však požiadať a zároveň dôrazne upozorniť, žiadne predmety na ľadovú plochu – nič! Posledný pokus, hod pivom, bol vrcholom. Nezostane však bez následkov. Klub ‚získal‘ nemalú finančnú pokutu a veľa nechýbalo, aby bol vyprataný celý sektor. Vinník je odhalený, presedel dvanásť hodín v policajnej cele a riadne sa následne v klube kajal. Príliš mu to však nepomôže, očakávaná pokuta je 3000 eur,“ uviedol vo výzve pre fanúšikov riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #Ján Plandora