Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Martinčania ani nevedeli, ako sa radovať po sladkom víťazstve

Hokejisti MHC Mountfield Martin sa dočkali po dvanástich kolách opäť víťazstva. V piatok zdolali doma Piešťany 5:2 a ukončili dlhé čakanie na tri body, ktoré znižovalo ich sebavedomie i psychiku.

01.11.2014 11:28
MHC Mountfield Martin Foto:
Radosť hráčov MHC Mountfield Martin.
debata

„Je to pre nás veľmi sladké víťazstvo, ani sme nevedeli, ako sa máme radovať! Konečne sa to skončilo,“ tešil sa po dlhom čase v rozhovore pre Rádio Šport, ktorý cituje web Hokej.sk, útočník MHC Mountfield Jaroslav Markovič. „To nebola séria, to bola nočná mora! Kritika sa na nás valila zo všetkých strán a už sme ani nevedeli, čo ešte máme vyskúšať. Konečne nám to napadalo a vďaka Bohu za túto výhru. Takú krízu som ešte v kariére nezažil a konečne to máme za sebou.“

Martin napriek nepriaznivej sérii z posledných týždňov je s 21 bodmi ôsmy v tabuľke extraligy. Za Piešťanmi zaostáva o bod, pred Žilinou je iba vďaka lepšiemu skóre. V súčasnosti sú v kríze Piešťany, ktoré nebodovali už v piatich dueloch. „Momentálne sme pod takou dekou, že to nezvládame. Potrebujeme sa dostať z krízy. Mali sme už sedenia, kde sme si všeličo povedali, skúšali sme i zmeny tréningov. Všetko je to ale v hlavách. Márne budú debaty mimo ľadu, keď to na ňom neukážeme,“ uviedol pre Rádio Šport, ktoré cituje Hokej.sk, útočník Piešťan Tibor Kutálek.

debata chyba
Viac na túto tému: #MHC Mountfield Martin