Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lintner pomohol Dukle v úvode sezóny. Nateraz končí

Po šiestich dueloch v hokejovej Tipsport extralige 2014/2015 končí pôsobenie v drese Dukly Trenčín skúsený obranca Richard Lintner.

29.09.2014 13:00
Richard Lintner Foto: ,
Richard Lintner.
debata

Pre 36-ročného beka bol posledný nedeľňajší zápas 7. kola doma proti HK Nitra (2:1 po predĺžení). „Nateraz to bol môj posledný duel za Duklu. Mám nejaké ponuky, ale musím si oddýchnuť a porozmýšľať, aby som sa dobre rozhodol, ako dotiahnem sezónu. Teraz bude na prvej koľaji rodinka a oddych, možno tréning na suchu, posilňovňa a bicykel,“ prezradil po úspešnom súboji proti Nitre Richard Lintner.

Majster sveta z Göteborgu 2002 opúšťa kabínu „vojakov“ s dobrým pocitom. Dukla v najvyššej slovenskej súťaži dosiahla v siedmich dueloch 5 víťazstiev (dve v riadnom hracom čase) a len dve prehry. „Trend je nastavený dobre a verím, že to tak bude pokračovať. Nálada v kabíne je zdravá a verím, že to bude fajn,“ povedal Richard Lintner a k súboji proti Nitre poznamenal: „Chlapci bojovali, aj keď nás to stálo veľa síl a Nitra hrala dobrý zápas. Musíme sa poďakovať Braňovi Konrádovi, ktorý opäť zachytal výborne. Opäť sa ukázalo, že nám fungujú presilovky. Oslabenia boli tiež bezchybné. Mužstvo ide krôčik po krôčiku. Väčšiu radosť by sme mali, keby sme dávali viac gólov. Musíme však stavať dom od základov, nie od strechy.“

Lintner začínal aj predchádzajúce sezóny v slovenskej extralige, odkiaľ potom odchádzal do zahraničných súťaží – švédskej, fínskej či KHL.

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #Dukla Trenčín