Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najproduktívnejší hráč play off extraligy sa vrátil do Nitry

Hokejový útočník Richard Lelkeš sa po neúspechu na skúške v Slavii Praha rozhodol pre návrat do extraligovej Nitry, v ktorej bol v poslednom play-off Tipsport extraligy najproduktívnejším hráčom.

22.08.2014 21:24
Nitra - Košice Foto: ,
Edmund Piačka (v strede), Martin Bača (vľavo) a Richard Lelkeš (vpravo) z HK Nitra sa tešia z gólu v treťom finále hokejovej extraligy 2013/2014.
debata

„Dohodli sme sa Richardom na novej zmluve. Od pondelka sa k tímu pripojí aj mladý obranca Pavlíček, ktorý sa doteraz pripravoval s ‚dvadsiatkou‘. Opäť sme obnovili aj rokovania so Slovanom o príchode Richarda Mráza, ktorého chceme získať späť do nášho tímu,“ povedal pre Hokejportal.net riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.

Richard Lelkeš v predchádzajúcom ročníku pôsobil v troch kluboch – v bieloruskom Soligorsku a v slovenskej extralige v Piešťanoch i Nitre. V play-off patril medzi výrazné opory mužstva spod Zobora, keď v 16 dueloch dosiahol bilanciu 7 gólov a 6 asistencií. V minulosti hral aj za Trenčín, Senicu, Michalovce, Prievidzu, Zvolen, Detvu, Liptovský Mikuláš, Žilinu, Považskú Bystricu či Porubu.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #Richard Lelkeš